Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TILL ER ALLA

isabel adrianEfter en tid som bloggare här på Metro Mode så har jag nu beslutat mig för att testa på nya utmaningar. Man stänger ner en sida för att öppna en annan. Jag kommer alltså inte att fortsätta blogga här på Metro Mode efter idag. Men försvinner det gör jag självklart inte, utan ni kan följa alla mina resor och äventyr och fortsätta läsa min blogg här på min egna sida. Vill tacka alla er underbara som kikat in på min blogg varje dag, min blogg har alltid och kommer alltid vara oerhört viktig för mig, ja som en dagbok där jag skriver om sådant som inspirerar mig i min vardag. Vill också tacka hela goa Metro Mode teamet som varit fantastiska!

Kärlek från Isabel

 

After some time with Metro Mode I have decided to take on new challenges. You close one chapter to start a new one. Therefore, I will no longer be blogging on Metro Mode. But I won’t disappear of course, you can follow all my adventures on my blog here on my own site.  I want to thank all of you who have been reading my blog every single day, my blog has and will always be very valuable to me. There I feel I can write about everything that inspires me every single day.  Big hugs to the Metro Mode team who have been amazing! 

Love Isabel 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Isabel Adrians webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!