Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

RYOULIVE – THE APP WHERE YOU CAN FOLLOW YOUR FAVORITE ARTISTS BEFORE, DURING AND AFTER THEIR PERFORMANCE

ryoulive

En fantastisk ny APP är äntligen ute! Den heter RYOULIVE! Den har min bror tillsammans med några vänner till mig byggt upp och den måste jag säga är helt fenomenal. Det du behöver göra är bara att ladda new appen HÄR (kostnadsfritt) appen är snygg och enkelt uppbyggd. I appen ser du vilka artister vi jobbar med, när de har en spelning som exemplevis Steve hade nu den 31 Maj så får ni då följa med honom och få reda på allt som händer LIVE innan spelningen, LIVE under hela spelningen och ni får med se vad som händer efter spelningen tagit slut. Vilken annan APP tar med dig så här nära inpå dina favoritartister, sportidoler, sångare? Nej, ingen! Håll dig uppdaterad och följ med RYOULIVE nära inpå dina favoriter!

An amazing new APP called RYOULIVE has finally launched. My brother and some friends has together built this APP and I have to say it’s phenomenal. The only thing you need to do is to download the APP HERE (for free), it is clean and nicely built so it’s easy to manage. In the APP you easily see which artists we are currently working with, whenever they have something big going on which Steve did on May 31st you get to follow him before, during and after his performance LIVE!! In which other APP can you follow your favorites this close? None! Keep yourself updated so you do not miss to follow your favorit artist LIVE next time. 

steve angello

Missade du Steves spelning i London den 31 Maj (som jag gjorde eftersom jag är kvar i LA) så är det bästa med denna app att jag kan se Steve hemifrån soffan LIVE. Bästa appen någonsin!

If you missed Steve’s performance in London on May 31st (as I did since I am still in LA) you can see everything still on teh APP now or watch it LIVE while it happens, which I did from my couch. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Isabel Adrians webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!